Ngidam Jemblem - Utami Dewi Fortuna

1,831
Download lagu gratis online Ngidam Jemblem - Lagu Terbaru 2017 - Website GudangDownloadLagu.Com, menyenangkan Download mp3 musik Ngidam Jemblem kualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis Gudang Lagu Baru download Ngidam Jemblem mp3 gratis di GudangDownloadLagu.Com
Download lagu Mp3 Ngidam Jemblem baru terbaik- Download Mp3 Free - di GudangDownloadLagu.Com, Dengarkan MP3 Ngidam Jemblem terima kasih telah mengunjungi websiteGudangDownloadLagu.Com , download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Ngidam Jemblem

Cowok;

Dhik, aku penasaran,Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan,
Mesti wae jajanmu yo wenak tenan
Cewek;

Mas, kuwi pancen bener mas,
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super,
Tak eman-eman masio wong podho ngiler

Jemblemku super kabeh wong podho ngiler,
Jemblemku super kabeh wong podho ngiler
Reff:

Cowok;

Saikine aku kepikiran,
Suk kapan iso ngincipi jemblemmu
Angen angenku soko mbun-mbunan,
Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing meteng telung wulan,
Aku iki yo ngidam jemblemmu
Seumpomo kudu tuku larang,
Ra nduwe duwit wani dodol untu

Cowok; Aku ngidam jemblemmu dhik
Cewek; Jemblem sing endi mas
Cowok; Jemblem sing kuwi dhik
Cewek;Sing kuwi ngendi mas
Cowok; Mosok ra ngerti
Cewek;Pancen ra ngerti
Cewek;Mbok yo ojo mbingungi
Cowok; Yo jemblem sing mbok gembol kuwi

Lihat Lebih