Nanggap Campursari - Didi Kempot

2,063
Dengarkan Musik Mp3 baru Nanggap Campursari gratis dengan kecepatan tinggi - Download Mp3 Free - di GudangDownloadLagu.Com, Unduh Musik menyenangkan Nanggap Campursari janji baru untuk melihat Anda lagi , download lagu mp3 Indonesia Download musik Nanggap Campursari terbaik - Gudang Mp3 - Gudang musik Indonesia 2018 terbaik
Nanggap Campursari download musik lebih cepat - Download Lagu 4shared - di GudangDownloadLagu.Com, Dengarkan download lagu terpanas Nanggap Campursari Indonesia, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Nanggap Campursari

Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
Konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo dik yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku mung kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candakane mestine kuwi kerso
Kerso ditambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno



Lihat Lebih