Wolak Walik Jaman - Eddy Silitonga

2,027
Download Lagu gratis mp3 Wolak Walik Jaman baru - Download Music - Website GudangDownloadLagu.Com download musik gratis kecepatan tinggi Wolak Walik Jaman, download lagu mp3 terbaru gratis Download gratis musik MP3 Wolak Walik Jaman kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - di GudangDownloadLagu.Com, download musik baru Wolak Walik Jaman di GudangDownloadLagu.Com, download lagu mp3 Indonesia Free Download Lagu, Gudang Lagu Mp3 Wolak Walik Jaman di Gudang Lagu - GudangDownloadLagu.Com

Lirik lagu: Wolak Walik Jaman

Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Sing duwur biso anjlok mudhun,
Sing ngisor biso misuwur
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo pasrah ning nasibe
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo mandheg usahane
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Tansah nyenyuwun, nang sing kuoso
Mugo do kaleksanono
reff:
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke
Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase
Ora langgeng selawase,
Ora langgeng selawase,
Lihat Lebih