Liwung - Nella Kharisma

3,237
Download lagu free Liwung tercepat - Download Lagu Mp3 , Mendengarkan musik mp3 Liwung terbaik di website GudangDownloadLagu.Com, download lagu mp3 Indonesia Dengarkan lagu Mp3 Liwung Terbaru - Download Lagu - Website GudangDownloadLagu.Com, mendengarkan musik download musik panasLiwung mesin tercepat, download lagu mp3 Indonesia Download lagu gratis Liwung Mp3 terbaru - Download Lagu Terbaru Indonesia - Gudang lagu gratis Indonesia 2018 terbaru - GudangDownloadLagu.Com

Lirik lagu: Liwung

rakoyo biasane sliramu neng kene
ngancani ati iki nandaaaang tresno suci
kangen njero ati raiso di tambani
mung sliramu seng tak anti anti

liwang liwunging ati mergo tresno iki
rasane kroso perih udaaaan njero ati
seng tak gandoli ora ngrungmangsani
tanpo pamit lungo ora bali

aku tresnoooo kowe lungoooo
aku tresnooo nanging mbok gawe loro
aku tresnooo kowe lungooo
aku tresno nanging aku mbok tinggalno
Lihat Lebih